Zamieszczone przez Deco
Na jeziorku mam zamiar prosiakiem ganiac jak wezmie konkretny mroz
pod względem estetyki myśle że przeciętna osoba nie dostrzeże różnicy między 476 a 915 różnic w trwałości również nie ma ogromnych choć minimalnie dłużej potrafi wytrzymać 476. Niedawno nawoskowaliśmy auto testowe
powierzchnia została wpełni skorygowana potem położony nielsen Liquid gold a na na kilku elementach 476 , 915 , dodo jucie super nautral , oraz gdziesz mam jeszcze panel tylko po cleanerze i na to 915.
ale za to mam co robic 

Ja bym go pozycjonował gdzieś w środku stawki. Jeśli zaś porównujemy go z woskami marek budżetowych (Sonax, Turtle Wax czy Nigrin) to jest on baaardzo dobrym woskiem. Natomaist jeśli porównamy go z sealentami z klasy premium (Zymol, Swisswax) to ... faktycznie jest on słabiutki
Oczywiście jedne produkty są gorsze, ale inne znów lepsze niz u konkurencji (np. APC który uważany jest za najlepszy produkt na rynku WOGÓLE w swojej klasie). sam nauczyłem sie ze car-detailing nie polega na slepym trzymaniu sie jednaj marki, tylko na wyszukiwaniu najlepszych kosmetyków do danego celu wsróg wszystkich dostępnych na rynku marek.
Oczywiście w USA te kosmetyki są tańsze, ale tam tańsze są również produkty i innych marek. Fakt że można by dyskutować nad obniżeniem cen w Polsce i zarobkiem importera ale to dotyczy kazdej jednej marki. Ceny Megsa w Polsce porówanywalne są z cenami Dodo, Collinite czy Poorboy's które to marki sa bezpośrednimi konkurentami Megsa.
Komentarz